Vergi Dairesinin terasında kebap değil, kültürümüzü tanıtmak için hellim pişirdik

222

KKTC Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesinin terasında kebap keyfi

Bir vatandaş tarafından çekilen ve gazetemize ulaştırılan görüntülerde KKTC Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesi’nin terasında iki kişinin mangal yaktığı ve içki içtiği iddia edildi.
Vergi Dairesi Müdürü Özdemir Kalkanlı, Maliye Bakanlığının çatısında mangal partisi verildiğine ilişkin olarak sosyal medyada çıkan bazı haberlere açıklık getirdi.
Kalkanlı, e-vergi altyapı çalışmalarını yapmak üzere yurtdışından ülkemize gelen ve hafta sonu dahil aralıksız biçimde çalışan ekibin çalışmalarına ara verdikleri bir sırada Vergi Dairesindeki odacılardan birine mangalda hellim kebabının ününü duyduklarını ama hiç yemediklerini söylemesi üzerine odacının yurt dışından gelen misafirlere ikram etmek ve kültürümüzü tanıtmak amacıyla dairenin damında mangal yakarak, pide arasına hellim koyup misafirlere ikram etmiş olduğunu ifade etti. Özdemir Kalkanlı basında çıkan iddiaların aksine kesinlikle daire içerisinde veya binada alkol alınmadığını sadece altyapı çalışmaları kapsamında haftasonunda dahi çalışan misafirlere ülkemiz kültürünü tanıtmak maksadıyla mangalda hellim ikram edildiğini söyledi.
reklam alani
Paylaş