Binatlı’da rota eski yabancılar

162

Binatlı geçtiğimiz sezon kadrosuna bulunan Alex, Offor ve Kehinde’yi yeni sezon hazırlıklarında kadrosunda bulunduracak. Binatlı, bu futbolcuların yanı sıra eski yabancı futbolcuları Abia ve John Bello’yu da hazırlık döneminde denemeye alacak

reklam alani

Binatlı yerli futbolcu transferlerinde önemli takviyelerle kadrosunu güçlendirirken, yabancı futbolcu tercihlerini de iyi yapmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon kadrosuna bulunan Alex, Offor ve Kehinde’yi yeni sezon hazırlıklarında kadrosunda bulunduracak olan Binatlı, bu futbolcuların yanı sıra eski yabancı futbolcularını da antrenmanlara çıkarmayı planlıyor.

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Yalova’ya kiralanan ve bu takımda müthiş bir performans sergileyen Abia’yı da hazırlık dönemi kadrosuna alacak olan Binatlı, 2 sezon önce takıma büyük katkılar yapan John Bello’yu da geri getirtmek için girişimler başlattı.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından Modafenspor’da takımının gol yükünü çeken John Bello’nun da Binatlı’ya dönmeye sıcak baktığı açıklandı. Ailesinin yanında tatilde olan John Bello’nun, kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.

Binatlı teknik heyeti, Alex, Offor, Kehinde, Abia ve John Bello arasından en iyi 3 futbolcuyu seçecek.

Paylaş