Maçta kavgaya ağır ceza

    53
    reklam alani

    Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, büyük olayların olduğu Tatlısu Seracılar –Yedikonuk maçı ile ilgili ceza yağdırdı.

    Disiplin Kurulu’nun aldığı kararlar şöyle:

    “Tatlısu Rauf Raif Denktaş Stadı’nda oynanan; Tatlısu Seracılar –Yedikonuk BTM Ligi 1. Grup 5. hafta maçında, maçın duraklanmasına sebebiyet veren olaylar ile ilgili olarak şu kararlar alındı: Rakibine yapmış olduğu şiddetli hareket nedeni ile olayların başlamasına sebebiyet veren Yedikonuk Spor Kulübü futbolcusu Kazım Sevindik’e, 5 maç aynı nedenden oyundan ihraç edilen Tatlısu Seracılar Spor Kulübü futbolcusu Halil Nebiloğlu’na, 3 maç, çıkan olaylarda birbirleri ile kavga ettikleri tespit edilen Tatlısu Seracılar futbolcusu  Serkan Kaya ile Yedikonuk futbolcusu Mustafa Yılmaz’a, 3 maç ceza verildi. Kırmızı kart gören Yedikonuklu Hasan Aktaş ile Tatlısulu Ahmet Yastı ise 1’er maçla cezalandırıldılar.

    Taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı Yedikonuk’a 3 maç saha kapatma cezası, birkaç taraftarının yaşanan saha olayına müdahil olmasından dolayı Tatlısu Seracılar Spor Kulübü‘ne 500.-TL  para cezası verildi.

    Ergazi Stadı’nda oynanan Ergazi – Karadeniz 61, BTM 1. Lig 1. Grup maçında oyundan atıldıktan sonra hakeme fiili müdahale eden Ergazili Ahmet Yazıcı’ya, 8 maç ceza verildi.

    Paylaş