BAŞBAKAN YARDIMCISI VE MALİYE BAKANI SERDAR DENKTAŞ, KKTC ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

    31
    reklam alani

    Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, inanç ve değerlere eşit ve adil bir yaklaşımın, hoşgörü kültürünün gereği olduğunu söyledi.

    Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, KKTC Alevi Kültür Merkezi temsilcilerini kabul etti.

    DENKTAŞ

    Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, kabulde yaptığı konuşmada KKTC’de yaşamını sürdüren her bir bireyin inanç ve değerlerine eşit ve adil bir yaklaşımın, hoşgörü kültürünün gereği olduğunu söyledi.

    Bu bilinçle hareket ettiklerine işaret eden Denktaş, cemevi kompleksininin en kısa sürede tamamlanması için işbirliği içinde çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

    KAYA

    KKTC Alevi Kültür Merkezi Başkanı Metin Kaya, Hükümetin Cemevi Kültür Kompleksi’nin bitirilmesi için bütçede yer verilmesiyle, Kompleksin tamamlanması için 2007’den itibaren sürdürülen çalışmaların tamamlanabileceğini kaydetti.

    Çalışmaların hız kazanacağını belirten Kaya konuyla ilgili verdiği sözü yerine getirdiği için Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a teşekkür etti.

    Kaya ayrıca Alevilerin sorunlarını paylaştı.

    Paylaş