ÇAKICI’DAN CTP’DEKİ KIRGINLARA ÇAĞRI

    35

    “Yeni blok ittifaklar hatta parti birleşimleri yolda” diyen TKP-Yeni Güçler lideri Mehmet Çakıcı, CTP’de istifa edenlerin yanı sıra parti içinde “kırgın kalanlara” da “yeriniz burası” çağrısı yaptı.

    reklam alani

     

    CTP’den istifa eden Sonay Âdem, Ali Gulle ve İbrahim Korhan’ın TKP-YG’ye “törenli” geçişleri ardından yine CTP’de geçtiğimiz hafta aralarında örgüt başkanlarının da bulunduğu 78 kişilik “istifacıların” da TKP-YG’ye geçeceği ifade edilirken Kıbrıs Postası’na konuşan Mehmet Çakıcı, Çözüm güçlerinin yeni adresinin kendileri olduğunu söyledi.

    Çakıcı, “Geçtiğimiz gün hazırladığımız tüzükle en geniş yeni ittifaklara ve hatta parti birleşimlerine de zemin hazırladık. Bu yönde gelişmeler bu günlerde gerçekleşecek. Bu gibi şeyler olacak… Çözüm güçlerinin yeni adresi biziz. Son dönem CTP’den istifa eden arkadaşlarla yürümeyi çok isteriz” ifadelerini kullandı.

    Mehmet Çakıcı CTP’de partisinden istifa edenlerin yanı sıra “kırgınlara” da çağrı yaptı ve “Parti içi çeteleşmeye karşı mücadelenin de yeri burasıdır, sadece CTP’ye değil soldaki tüm kırgınlara davetimdir” dedi.

    Paylaş