YDP GENEL SEKRETERİ ZAROĞLU’NDAN YENİ YIL MESAJI

    24
    reklam alani

    Derin acılar hissettiğimiz, büyük ihanetlere tanıklık ettiğimiz bir yılın ertesindeyiz fakat yüce Türk milletinin,bugünkünden daha karanlık bir tablo içinde,buhranları aşma becerisini gösterdiğine tarih defaatle şahitlik etmiştir. Aziz milletimiz,güçlü ve kararlı duruşu, binlerce yılda oluşturduğu kültürel olgunluğuyla bunu gerçekleştirecek güç ve kudrete her daim sahiptir.

    Bu duygu ve düşüncelerle , Bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarken, Yeni bir yıla adım atmaya sayılı saatlerin kaldığı bu zaman diliminde herkesin dikkatini önemli bir konuya çekmek istiyorum.

    Evimize sağlıklı dönmenin, eğlenceyi tadında bırakmanın tek yolu alkollü trafiğe çıkmamaktır. 1 Ocak-20 Aralık 2016 tarihleri arasında 3 bin 814 trafik kazası meydana geldiğini, kazalarda 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 880 kişinin de yaralandığını hatırlatırken, 2017 yılının 2016’yı aratmamasının en büyük temennimiz olduğunu ifade etmek istiyorum.bu gece vatandaşlarımızı özellikle gençlerimizi maksimum düzeyde dikkatli olmaya davet ediyorum,

    2017’nin milletimize huzur, sağlık, mutluluk getirmesini temennisiyle, ülke ve dünyadaki sorunların uzlaşı içerisinde çözülmesini arzuladığımı vurgulamak istiyorum.

    BERTAN ZAROĞLU

    YENİDEN DOĞUŞ PARTİSİ

    GENEL SEKRETERİ

    Paylaş