GİRNE ÜNİVERSİTESİ BEŞİKTAŞ DEPLASMANINDA.

    35
    reklam alani

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde üç hafta üst üste aldığı galibiyetler ile ligin yükselen takımlarından olan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 9. haftasında Beşiktaş’la karşılaşacak.

    Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Girne Üniversitesi’nin deplasmanda siyah beyazlılarla çıkacağı maç, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü, saat 17:00’de Beşiktaş Akatlar Arena’da oynanacak.

    Karşılaşma TBF TV’den naklen yayınlanacak.

    İlker Gözeneli: “Agresif ve Savunmaya Akıl Koyarak, Etkili Hücumla Deplasmandan Galip Ayrılmak İstiyoruz”…

    Beşiktaş’la deplasmanda oynayacakları maçı değerlendiren  Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, zor bir deplasman maçından iyi savunma ve hücumla galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın formda bir takım olduğunu ifade eden Antrenör Gözeneli, “Lige kötü başlamışlardı. Ancak son 4 maçın 3’ünü kazandılar. Yetenekli ve tecrübeli oyunculara sahip bir takım. Özellikle de kendi sahalarındaki maçlarda sert basketbol oynayan bir takım. Sezon ortasında Kiah Irene Stokes’u transfer ederek pota altını kuvvetlendirdiler. Bizimde form grafiğimiz giderek artmaya başladı. Yeni transferlerimiz Cappie Pondexter ve Tijana Krivacevic’in takıma kısa sürede uyum sağlamaları, oyun tempomuzu yukarıya çekti. Zor bir deplasman maçı olacak. Hücum ve savunmada, rakibimizin kuvvetli ve zayıf yönlerini değerlendirip, gerekli çalışmaları yapıp, maçı kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

    Paylaş