MÜSİAD İŞ ADAMLARINI B2B ZİRVESİNE ÇAĞIRIYOR

    20
    reklam alani

    9-12 Kasım 2016 tarihinde İstanbul CNR Expo Fuar Merkezinde 16. MÜSİAD EXPO düzenlenecektir.
    T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ve MÜSİAD organizasyonunda yerli ve yabancı yüzlerce sanayicilerin buluşacağı, Türkiye ve yabancı ülkelerden üst düzey devlet yetililerinin eşlik edeceği , 32.000 m2 net stant alanı ile toplamda 100.000 m2 alanda kurulacak olan 16.MÜSİAD EXPO Türkiye’nin en büyük 5 fuarından birisidir.
    MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu olarak 16.MÜSİAD EXPO’yu en azami şekilde faydalı hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu sebeple fuar organizasyonu içerisine B2B toplantılarını dahil etmiş bulunmaktayız.
    B2B toplantılarında ana amaç sektörel firmalar arasında yüksek miktarda satın alım yapan firmaların satın almacıları ile tedarikçi olabilecek firmalarımızın buluşturulması ve iş birliğinin inşa edilmesi hedeflenmektedir.
    Bu sayede satın almacı firmalar ve tedarikçi firmalar arasında oluşan rekabet ortamında daha kârlı satın alımlar ve MÜSİAD Camiası çatısı altında güvenli bir satın alım yapma imkanı sağlamış olacaklardır.

    Bu minvalde hiçbir ücret talep edilmeksizin programımızın B2B Toplantıları kısmında firmanızı aramızda görmekten ve yeni iş birlikleri inşa etmenizde köprü olmaktan onur duyacağız.

    Paylaş