Hüseyin Saldam’a 3 gün tutukluluk

7
Hüseyin Saldam
reklam alani

İş insanı Hüseyin Saldam, KSTU’de yürütülen soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

İş insanı Hüseyin Saldam, sahte belge düzenleme sahte belgeyi tedavüle sürme suçlarından göz altına alındı, hakkında 3 gün tutukluluk kararı verildi.

Dün öğle saatlerinde ifadesine başvurulan Saldam’ın Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’ne ait arazinin temizleme işlemi ile ilgili, temizlenecek olan arazinin iş aracının yakıt ikmal ihtiyacı karşılaması adına gerekli işlem yapılması, anlaşma neticesinde toplam 8 adet faturanın 207 bin 500 TL değerindeki akaryakıt bedeli tahsil ettiği anlaşıldı.

Hüseyin Saldam aleyhinde şikayetçi olan Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi, böylesi bir alımın okul tarafından ödendiğini, fakat temizlenecek arazinin ise içerisindeki ağaçların kesimi ile anlaşılmış olan odun karşılığında temizlik bedeli olarak alınacağını mahkemede mali şubede görevli Yahya Suiçmez olguları mahkemeye aktardı.

Mahkemede zanlının avukatı Doğa Zeki savunmasında zanlı olan Hüseyin Saldam’ın böylesi bir şekilde itham edilmesine sebep olan esas nedenin araştırılmasını talep etti.

Mahkeme’de Saldam’a 3 gün ek tutukluk verildi.

Paylaş