Demokrat Parti’de kazan kaynadı; DP’liler sosyal medyadan isyan etti!

5
Fikri Ataoğlu
reklam alani

Bir süreden beridir sıkıntılı günler yaşayan Demokrat Parti’de tabiri yerindeyse kazan kaynadı.

Geçtiğimiz haftalarda alelacele toplandığı, Parti Meclisi’nin hükümetten çekilme kararı alacağı iddia edilmiş sonrasında ise bu çekilme kararının ertelendiği duyurulmuştu. Demokrat Partili isimlerin sosyal medya paylaşımları ise isyanı ortaya koydu.

Demokrat Parti Milletvekili Hasan Tosunoğlu yaptığı paylaşımda, “Yazık Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere…” ifadelerini kullanarak, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve kooperatiflerin Ulusal Birlik Partisi’nin uhdesine verilmesine tepki gösterdi.

Tosunoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Sözün bittiği yer: Koalisyon protokolüne göre DP’nin sorumluluğunda olan Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve kooperatifler bugün UBP’ye terk edildi. Üstelik Parti Meclisimizin oybirliğiyle almış olduğu karar hiçe sayılarak… Hem de “DP Genel Başkanı” sıfatı taşıyan kişi eliyle… Yazık Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere…”

Öte yandan Demokrat Parti’nin muhalif isimlerinden Ali Tunçtaşlı da yine sosyal medyadan veryansın etti. Tunçtaşlı ‘Demokrat Partiyi, Demokrat Partililer yönetmiyor’ dedi, Başkan Fikri Ataoğlu’nu alınan karar sonrası hesap vermeye çağırdı.

Paylaş