Serhat Akpınar: UBP Siyaset Akademisi’nin hayat bulmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz

3
Serhat Akpınar
reklam alani

DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar, DP Siyaset Akademisi’nden sonra UBP Siyaset Akademisi’nin hayat bulmasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri Serhat Akpınar, Demokrat Parti Siyaset Akademisi’nin ardından, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Siyaset Akademisi’nin açılmasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti.

Serhat Akpınar, “Toplumumuza Hayırlı Uğurlu Olmasını diliyorum” diyerek, daha fazla gencin bilinçli şekilde siyasi yaşam hazırlığında olmasının, ülke gerçeklerinin, Kıbrıs siyasi yaşam gelişimi ve Kıbrıs çözüm sürecinin, akademik yeterlilikle birlikte siyasi yaşama hazırlanmasının en büyük arzuları olduğunu söyledi.

Akpınar’ın açıklaması şöyle:

“Demokrat Parti Siyaset Akademisinden sonra UBP Siyaset Akademisin hayat bulmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Toplumumuza Hayırlı Uğurlu Olmasını diliyorum. Daha fazla Gencimizin bilinçli bir Siyasi Yaşam hazırlığında olması, Ülke Gerçeklerimizin, Kıbrıs Siyasi Yaşam gelişiminin ve Kıbrıs Çözüm Süreci ile akademik yeterlilikle Siyasi Yaşama hazırlanması en büyük arzumuz.”

Paylaş