Metehan geçiş noktasında aracında uyuşturucu bulunan Nikos Tsiamanes, 2 gün tutuklu kalacak!

4
Nikos Tsiamanes
reklam alani

Metehan geçiş noktasında uyuşturucu maddeyle tespit edilerek tutuklanan Nikos Tsiamanes, soruşturma kapsamında 2 gün tutuklu kalacak.

Metehan geçiş noktasında güneyden kuzeye giriş yapmak isteyen Nikos Tsiamanes uyuşturucu maddeyle tespit edilerek tutuklandı, zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Narkotik Şube’de görevli polis memuru Serkan Sakallı olguları aktardı. Polis, 11 Mart 2024 tarihinde saat 18.00 sıralarında, Gönyeli Polis Karakolu’nda görevli bir polis ekibi tarafından Metehan geçiş noktasında, kullanımındaki araç ile güneyden kuzeye giriş yapmak isteyen zanlının üzerinde ve aracında arama yapıldığını söyledi.

UYUŞTURUCU MADDE ANALİZE GÖNDERİLECEK

Polis, yapılan aramada zanlının pantolonunun cebinde 10 gram ağırlığında kokain ve aracın ön kısmında koli bandına sarılı 27 gram ağırlığında uyuşturucu madde tespit edilerek emare olarak alındığını açıkladı.

Polis, suçüstü tutuklanan zanlının uyuşturucu maddeyi aranan bir şahıstan bin euro karşılığında aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Polis, uyuşturucu maddenin analize, sarılı olduğu naylon parçalarının ise parmak izi incelemesine gönderildiğini açıkladı.

1 KİŞİ ARANIYOR

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan bir şahıs olduğunu ifade ederek, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş