Dün gece meydana gelen 4 trafik kazasında, toplam 3 kişi yaralandı

4
Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunda kaza: 1 kişi yaralandı
reklam alani

Ülkede dün gece 4 trafik kazası meydana geldi. Üç kazada üç kişi yaralanırken bir kaza hasarla atlatıldı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, İskele-Topçuköy Anayolu’nun 3-4’üncü kilometreleri arasında, dün saat 16.00 raddelerinde Mehrdad Mokhtarı Sanı (E-43) 75 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki UL 985 plakalı araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada sola meyilli viraja geldiği zaman, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından yoldan çıkmış ve yaklaşık 2 metre yükseklikten tarla içerisine düşerek ön kısmı ile toprak sete çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Mehrdad Mokhtarı Sanı ve araçtaki yolcu Setareh Aghakhanı (K-31) ile Afshın Norouzmehr (E-41), kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından araç sürücüsü ve Afshın Norouzmehr taburcu olurken, Setareh Aghakhanı’nin kaburga kemiklerinde kırık teşhisi nedeniyle cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Araç sürücüsü Mehrdad Mokhtarı Sanı tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA-KARPAZ YOLUNDAKİ KAZADA ARAÇ ÇEMBERİ ÇEVRELEYEN BORDÜR TAŞLARINA ÇARPTI

Gazimağusa-Karpaz Anayolu’nun 26-27’inci kilometreleri arasında Tuzluca-Kalecik Çemberi mevkiinde, dün saat 17.00 sıralarında Christian Artem Borovık (E-26) 269 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PTP 956 plakalı araç ile Çayırova istikametinden İskele istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu sağ ön tekeri ile çemberi çevreleyen bordür taşlarına çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve kontrolsüzce savrulup yolun sol kenarındaki bordür taşlarına da çarpıp durdu.

Araç sürücüsü Christian Artem Borovık tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ BİR İKAMETGAHIN BAHÇE DUVARINA ÇARPTI

Gazimağusa’da Osmanlı sokak üzerinde, saat 21.30 sıraların Kaan Çapuk (E-22) 157 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki RD 321 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Korkut Sokak kavşağına geldiğinde, süratini salim hadde indirmeyip dikkatsizce yoluna devam etmesi sonucu, sokak üzerinde bulunan bir ikametgahın bahçe duvarına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araçtaki yolcu Duygu Nur Sarı (K-22), kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Araç sürücüsü Kaan Çapuk tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

GİRNE’DE DİKKATSİZ SÜRÜCÜ PARK HALİNDE BULUNAN ARAÇLARA ÇARPTI

Girne’de dün 21.24 sıralarında, Ziya Rızkı caddesi üzerinde, Sabri Karakurt (E-44) yönetimindeki HL 125 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve o esnada yolun solunda park halinde bulunan UM 090 plakalı aracın sol yan kısmına çarptıktan sonra, kaza yerinde durmayıp ayrıldı.

Akabinde saat 21.50 sıralarında, Sabri Karakurt (E-44) yönetimindeki HL 125 plakalı araç ile Girne’de Kordonboyu Caddesi üzerinde kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve yol kenarında park halinde bulunan LE 984 plakalı salon aracın sağ yan kısmına da çarpıp durdu.

Kazalar sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü Sabri Karakurt alkol testi için yeterli nefes örneği vermeyi reddettiğinden dolayı tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

Paylaş