Süleyman Uluçay: Mağduriyeti önlemek için uyumlu bir şekilde çalışıyoruz

6
Süleyman Uluçay
reklam alani

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, yoğun yağılar sonrası vatandaşların mağduriyetini önlemek için uyumlu bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, yoğun yağışlar sonrası bölgede yaşanan son gelişmeleri Kıbrıs Postası TV’de anlattı.

Gökhan Altıner’in hazırlayıp sunduğu ‘Sabah Postası’ isimli programa telefonla bağlanan Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay, aşırı yağışlar nedeniyle pek çok sorun yaşandığını ve yaşanmaya da devam ettiğini kaydetti.

Uluçay, Derinya bölgesinde dün etkili bir hortumun meydana geldiğini vurgu yaparak, “Bazı ağaçlar devrildi ve seraların örtüleri yırtıldı. Zarar, ziyan oluştu” dedi.

Sivil Savunma, itfaiye, Gazimağusa Belediyesi ve AKUT’un 3 gündür birlikte çalıştığına dikkat çeken Uluçay, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için uyumlu bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Uluçay, Kanlıdere’nin dolup taşmasından dolayı Mutluyaka’da su birikintileri oluştuğunu, Tuzla’da da köprüdeki tıkanıklık nedeniyle yolların araç trafiğine geçici olarak kapatıldığını söyledi.

Paylaş