Ongun Talat: İsias sanık avukatları yapacakları hitaplarında hedefledikleri gibi rahat olamayacaklar

3
Ongun Talat: Hep birlikte insanlığa tutunmak zorundayız
reklam alani

Adıyaman’da, Şampiyon Meleklerin aileleri ve onlara destek için yanlarında bulunan heyette yer alan isimlerden biri olan CTP Milletvekili Ongun Talat, “Ailelerin bugünkü duruşmayı izleme taleplerini hiç ikiletmeden, hemen uçakla ilgili gerekli ayarlamaları yapan yetkililere teşekkürler. Bu sayede sanık avukatları ara karar öncesinde bugün yapacakları hitaplarında, hedefledikleri gibi rahat olamayacaklar” ifadelerini kullandı.

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen İsias Otel davasının 4. gününde sanık avukatlarının ve savcılığın mütalaası dinlenecek, sonrasında da ara karar açıklanacak. Duruşma, sanık avukatlarının beyanlarına geçilemediği için dördüncü güne uzadı.

Şampiyon Meleklerin aileleri ve onlara destek için yanlarında bulunan heyette yer alan isimlerden biri olan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Ongun Talat, dava sürecine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ongun Talat, ailelerin bugünkü duruşmayı izleme taleplerini ikiletmeden, uçakla ilgili gerekli ayarlamaları yapan yetkililere teşekkür etti.

Ongun Talat’ın açıklaması şöyle:

“Bir gün daha Adıyaman’dayız…

Dün sanık avukatlarının gecenin ilerleyen saatlerinde yapmış oldukları taktiksel erteleme talebi üzerine Mahkeme duruşmaya bugün devam edilmesi kararı aldı.

Ailelerin bugünkü duruşmayı izleme taleplerini hiç ikiletmeden, hemen uçakla ilgili gerekli ayarlamaları yapan yetkililere teşekkürler.

Bu sayede sanık avukatları ara karar öncesinde bugün yapacakları hitaplarında, hedefledikleri gibi rahat olamayacaklar.

Aileler hâlâ burada ve onların huzurunda konuşmak zorundalar.

Hade bakalım, isias dayanışmasında yola devam.”

Paylaş