Nuri Bulgurcu vefat etti

12
Nuri Bulgurcu vefat etti
reklam alani

Uzun yıllar İngiltere’de yaşayan işadamı Nuri Bulgurcu kanser tedavisi gördüğü Ankara’da hayata gözlerini yumdu.
Londra’da bir süre kanser tedavisi gören Bulgurcu’nun tedavisi Ankara’da devam ediyordu.Bu sabah hastanede hayatını kaybetti.

Yurtdışında uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında görev yapan işadamının cenazesi Cuma günü Ankara’da defnedilecek.

Turkish Press News Medya grubu olarak Nuri Bulgurcu’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

T.C. Dışişleri Bakanlığı tarafından her ülkeden yalnızca bir Türk vatandaşına verilen TÜRYAK Örnek Kıdemli Vatandaş Ödülü sahibi Global Business Management İş Adamları Derneği başkanı olan Nuri Bulgurcu Kimdir?

01 Nisan 1947 yılında Yalvaç’ta Kalabalık bir ailenin üyesi olarak doğdu.
Eğitimini tamamlayamadan aile ekonomisine katkı sağlamak için çalışma hayatına atıldı. Askerlik görevini tamaladıktan sonra Avrupa’ya çalışmak ve eğitim almak üzere 1969’da İngiltere’ye geldi.İngiltere’de bir yandan Eğitimini tamamlarken bir yandan hayat mücadelesine devam etti, o dönemlerde İngiltere’de yeni olduğu için, dil bilmediği için çok zorluklar ile hayat mücadelesine devam etti. Londra’da King’s college eğitimini tamamladıBir dönem tekstil sektörüne girdi. Uzun yıllar tekstil imalat işlerinin ardından iş değişikliği yaparak güzellik ve kuaför sektörüne .30 yıldan fazla süre bu sektörde faaliyetlerine devam etti.2016 yılında kurduğu uluslararası danışmanlık ve yatırım firması olan NB şirketinin de Yönetim Kurulu Başkanıydı.
İngiltere’de bulunduğu 40 yıldan fazla sürede Türkiye adına bir çok sivil toplum kuruluşlarında çalışmaları ile katkı sağladı.
Londra’da çeşitli sivil toplum kurumlarında çalışmalarda bulundu.Bunların başında gelenler, Türk-İngiliz ticaret odası yönetim kurulu üyeliği.
DEİK üyesi ve İsviçre Türk hekimler ve sağlık çalışanları birliği üyeliği (Avrupa,Zürih İTSAB)İngiltere’de İnspire eğitim gönüllüleri çalışmalarında katkıları oldu.

National Hairdressers federation üyesi.Önceki dönem Müsiad İngiltere yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Bulgurcu,Global Business Management İşadamları Dernek Başkanıydı.

Paylaş