Girne’de iki farkı restoranda çıkan yangınlar söndürüldü

5
yangın
reklam alani

Girne’de faaliyet gösteren iki farklı restoranda dün gün içinde çıkan yangılar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Girne’de faaliyet gösteren iki farklı restoranda yangın çıktı… Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün saat 16.00 sıralarında, Girne’de Cengizhanlı Sokak üzerinde faaliyet gösteren Kebapçı Bilal Usta isimli restoranın bacası içerisinde biriken yağ kalıntılarının alevlenmesi sonucu restoranda yangın meydana geldi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu, restoran içerisindeki muhtelif mutfak eşyaları ile elektrik kabloları yanarak zarar görürken, çıkan ısı ve dumandan dolayı ise mutfağın tavan sıvaları dökülmüş ve duvarları da islendi.

Öte yandan dün saat 18.30 sıralarında, Girne’de Kervansaray’da faaliyet gösteren Peri’s Fish restoranın bacası içerinde biriken yağ kalıntılarının alevlenmesi sonucu restoranda yangın meydana geldi. Yangın itfaiye Ekipleri tarafından söndürüldü.

Çıkan yangın sonucu, mutfak içerisinde bulunan asma tavan parçaları, muhtelif kablolar ve havalandırma motoru yanarak zarar görürken, çıkan ısı ve dumandan dolayı ise mutfak duvarları ile malzemeleri islendi.

Her iki yangınla soruşturma devam ediyor.

Paylaş