Girne’de 7 trafik ışığı devre dışı

7
trafik ışığı
reklam alani

Girne’de elektrik arızası yüzünden 7 trafik ışığı devre dışı kaldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre Girne’de birçok trafik ışığı devre dışı kaldı. Yol ve trafik güvenliği açısından bahse konu kavşaklarda trafik akışı polis kontrolünde sağlanmakta olup, bu kavşakları kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemlidir.

Elektrik arızası nedeniyle:

Girne Hirondel kavşağı trafik ışıkları ile Girne Alsancak çevre yolu üzerinde bulunan, Eziç kavşağı trafik ışıkları, Zeytinlik kavşağı trafik ışıkları, Merit kavşağı trafik ışıkları ve Yeşilova Spor Kulübü Sahası kavşağı trafik ışıkları devre dışı kaldı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, dün gece yarısından itibaren ülke genelinde devre dışı kalan trafik ışıklarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Başkan Şenkul yaptığı paylaşımda “Alsancak’tan Girne’ye kadar çevre yolundaki tüm trafik ışıkları, Girne Belediyesi önündeki ışıklar ve Lefkoşa’da 2 farklı noktadaki trafik ışıkları sistemsel arıza vermektedir. Trafik ışıkları tüm yönlere kırmızı yanmış vaziyettedir.

Trafik polisimiz gerekli önlemleri almaya çalışmakla beraber sadece Girne bölgesinde 7 ışık devre dışıdır ve tümünde önlem alınması zaman alacaktır. Tüm sürücülerinin çok dikkatli olması gerekmektedir.

Teknik ekipler sahada olup sorunun kaynağı bulmak için çalışmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Paylaş