42 İmkansız Kilometre belgeselinin kahramanları Mert Onaran ve Okan Aracagök bugün Lefkoşa’da söyleşiye katıldı

4
Mert Onaran ve Okan Aracagök
reklam alani

Doktorların “Günde 15 dakika tekerlekli sandalyeye belki oturabilir” dediği Okan Aracagök ile triatloncu Mert Onaran’la bugün Islanders Sport Club ana sponsorluğunda KTAMS Lokalin’de söyleşi yaptı.

42 kilometrelik maratonu koşan omurilik felçli başarılı sporcu Okan Aracagök ile Türkiye’nin başarılı milli triatleti Mert Onaran bugün Islanders Sport Club ana sponsorluğunda KTAMS Lokalin’de söyleşi yaptı. Söyleşilerinde ilham verici hikayelerini anlattılar.

İki farklı hayata sahip insanın bir noktada buluşup o günden sonra birlikte başardıkları ile hem kendi bireysel hayatlarına ilham olmasının hem de birlikte tarihe iz bırakmalarının en güzel hikayesi. Mert Onaran ve Okan Aracagök ekip olmanın ve birbirine inanmanın farkını, birbirleri için attıkları her adımın imkansızı yok ettiğini kanıtladılar. Birlikte daha iyi nasıl koşabileceklerini düşünürken buldukları ip ve kemer fikri, Mert’in sporu bıraktıktan bir süre sonra Okan sayesinde spor hayatına tekrar dönmesi, Okan’ın Mert hoca ile tanıştıktan sonra koşu ile birlikte hayatının dönüşümü ve daha pek çok şey ile hikayeleri ilham verici oldu.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü için Mert Onaran ve Okan Aracagök, 3 Aralık Pazar günü Lefkoşa’da farkındalık koşusu ile ilham vermeye devam edecekler. Koşu sabah saat 8.15 ‘te Lefkoşa Concorde Tower Hotel’de başlayıp Gustav Coffee Shop’ta sona erecek.

Paylaş