Girne’de dükkan içerisinde ölü bulunan Mikhail Kamyshanov’un boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı

7
mahkeme-girne-cinayet-1-horz
reklam alani

Girne’de dükkan içerisinde ölü bulunan 40 yaşındaki Mikhail Kamyshanov’un boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili Kamyshanov’un yanında çalışan Serhii Mykhaılıchenko, eşi Katerina Kotenko ve suç ortakları Andrei Volkovskii isimli 3 kişi tutuklandı. Zanlılar, soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

Girne’de Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde, tadilat halinde bulunan İmaj Photo Stüdyo isimli iş yerinde ölü bulunan Rus uyruklu Mikhail Kamyshanov’un cinayet sonucu öldürüldüğü tespit edildi.

ÇALIŞANI, EŞİ VE SUÇ ORTAĞI OLMAK ÜZERE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili Mikhail Kamyshanov’un yanında çalışan Serhii Mykhaılıchenko, eşi Katerina Kotenko ve suç ortakları Andrei Volkovskii isimli 3 kişi tutuklandı.

Zanlılar dün mahkemeye çıkarılarak, haklarında 3 gün tutukluluk emri alındı. Polis, şahsın Mikhail Kamyshanov’un Girne’de Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde, tadilat halinde bulunan İmaj Photo Stüdyo isimli iş yerinde 27 Kasım Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında ölü olarak bulunduğunu söyledi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Polis, Mikhail Kamyshanov’a yapılan otopsi sonucu elle boğularak, öldürüldüğünün belirlendiğini açıkladı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ, 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis, olayla ilgili yapılan soruşturma sonucu kamera görüntülerinin incelendiğini ve şüpheli olarak, Serhii Mykhaılıchenko, Katerina Kotenko ve Andrei Volkovskii’nin tutuklandığını söyledi.

ÖNCE ÖLDÜRDÜLER ARDINDA DA PENCEREDEN KAÇTILAR

Polis, olay günü Serhii Mykhaılıchenko’nun dükkanda olduğunu, daha sonra Andrei Volkovskii’nin olay yerine gittiğini, kapıyı kapatıp, Mikhail Kamyshanov’u öldürdükten sonra pencereden atlayıp kaçtıklarını belirtti.

Polis, ayrıca iş yerine ve çevredeki kamera görüntülerini incelediklerini, Mikhail Kamyshanov’un fotoğraf stüdyosuna bir çanta ile girerken görüldüğünü ancak yapılan aramalar sonucu söz konusu çantayı bulamadıklarını belirtti.

Polis, olayla ilgili tutuklanan Katerina Kotenko ile eşi Serhii Mykhaılıchenko arasında mesajlaşmalar tespit ettiklerini de belirtti.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ DEVAM EDİYOR

Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Murat Soytaç, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş