CTP Genel Başkanı Erhürman’dan “kanlı para oyunu” değerlendirmesi

7
Tufan Erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, okullarda yaygınlaşan kanlı para oyunuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Pek çok modern ülkenin ciddi mesai harcadığı bu sorun bizim için konu dahi olamıyor maalesef” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Postası’nın gündeme taşıdığı, okullarda öğrenciler arasında yaygınlaşan kanlı para oyununu kişisel sosyal medya hesabından değerlendirdi.

CTP Genel Başkanı Erhürman, eğitimde uzun süredir yaşanan sorunlara işaret ederek, “Okullarımızın fiziksel koşullarıyla, iki günlük sözde tam gün eğitimle, ders kitaplarındaki saçmalıklarla, ana dili Türkçe olmayan çocuklarımızla ilgili meselelerle uğraşmak zorunda bırakılırken, pek çok modern ülkenin ciddi mesai harcadığı bu sorun bizim için konu dahi olamıyor maalesef” dedi.

Açıklama şu şekilde:

“Okullarımızda, çocuklarımızın arasında şiddet ve akran zorbalığı konusu uzmanların tabii ki gündeminde. Ama onların dışında?

En yeni örnek ‘kanlı para oyunu’… Uzmanlarla konuştum, nasıl bir şey olduğunu öğrendim ama burada ayrıntısını anlatmak yanlış olabilir.

Okullarımızın fiziksel koşullarıyla, iki günlük sözde tam gün eğitimle, ders kitaplarındaki saçmalıklarla, ana dili Türkçe olmayan çocuklarımızla ilgili meselelerle uğraşmak zorunda bırakılırken, pek çok modern ülkenin ciddi mesai harcadığı bu sorun bizim için konu dahi olamıyor maalesef!

Tel tel dökülen ve ülkeyi yönettiğini iddia eden zihniyetin sandalye oyunlarına kurban giden eğitimin mağduru çocuklarımız, veliler ama artık anlayalım ki yalnızca onlar değil, bütün bir toplum ve gelecek…

Bu toplum çocuklarını çok sever dediğimizde aslında anlamlı bir şey söylemiş olmadığımızı bir an önce fark edip harekete geçmezsek, zaten geç kaldık, yarın çok daha geç olacak!”

Paylaş