Tolga Atakan: Ülker birçok etkinliğe, faaliyete destek olmuştur olmaya da devam edecektir

3
Tolga Atakan
reklam alani

Atakom LTD. Direktörü Tolga Atakan, Ülker’in Lefkoşa Maratonu’na sponsor olmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ülker markası birçok etkinliğe, faaliyete destek olmuştur olmaya da devam edecektir. Ülker markası mor, sarı, yeşil veya kırmızı sermaye veya benzeri eski dönem yakıştırmalarının çok çok ilerisinde bir teşekküldür” dedi.

Atakom LTD. Direktörü Tolga Atakan, Ülker markasının 11. Lefkoşa Maratonu’na sponsor olmasının ardından sosyal medyada yapılan açıklamalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Tolga Atakan, Ülker markasının birçok etkinliğe, faaliyete destek olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurguladı. Bu yılki maratonun “Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü” yararına gerçekleştirildiğini anımsatan Atakan, “İlk andan itibaren her koşulda destek verdiğimiz ‘Şampiyon Melekler’imiz için düşünmeden gururla elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz” dedi.

Tolga Atakan’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Yapılan işe, ortaya konan ciddi emeğe ve amaca aykırı bir yakıştırma olmuş açıkçası..

Ülkemizde Atakom LTD tarafından temsil edilen Ülker markası bir çok etkinliğe, faaliyete destek olmuştur olmaya da devam edecektir.

Lefkoşa Maratonu bu yıl çok önemli bir amaç için; “Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü” yararına düzenlendi. İlk andan itibaren her koşulda destek verdiğimiz Şampiyon Meleklerimiz için düşünmeden gururla elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz.

Ayrıca; Ülker markası bugün dünyanın bir çok yerinde yatırımları, fabrikaları bulunan ve Mc Vities, Godiva gibi uluslararası markaları bünyesinde bulunduran Pladis Global’in bir parçasıdır. Mor, sarı, yeşil veya kırmızı sermaye veya benzeri eski dönem yakıştırmalarının çok çok ilerisinde bir teşekküldür.

Alın terimizin, emeğimizin, çabamızın günlük kısır siyasi tartışmalara meze edilmesinden ötürü üzgünüz.”

Paylaş