Tufan Erhürman’dan ‘eğitim’ eleştirisi!

7
Tufan Erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, öğrencilerin “fiziksel koşulları uygun olmayan okullarda, tıklım tıkış sınıflarda, tarihsel ve olgusal yanlışlarla dolu kitaplarla, pedagoji eğitimi almamış geçici öğretmenlerle” eğitildiğini kaydetti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eğitime eleştirilerde bulundu.

Erhürman açıklamasında, “çocuklarımızı, fiziksel koşulları uygun olmayan okullarda, tıklım tıkış sınıflarda, tarihsel ve olgusal yanlışlarla dolu kitaplarla, pedagoji eğitimi almamış geçici öğretmenlerle, Türkçe bilmeyenlerle bilenlerin birlikte bulunduğu ortamlarda, özel durumlarını, yeteneklerini ve özel ilgi alanlarını asla dikkate almadan, müfredatı, yöntemleri, teknoloji kullanımını çağa uygun hale getirip getirmediğimizi doğru dürüst tartışmadan, karınları aç mı tok mu diye bakmadan, ekran bağımlılığı ve başka bağımlılıklarla planlı bir biçimde mücadele etmeden… eğitiyoruz! Ve biz çocuklarımızı çok seviyoruz!” ifadelerini kullandı.

Paylaş