Ziynet Sali ve LTB Orkestrası büyüledi

7
Ziynet Sali ve LTB
reklam alani

‘Girne Arkın Group Fest 23’ kapsamında, Kıbrıslı Türk sanatçı Ziynet Sali ve Lefkoşa Belediye Orkestrası dün akşam müzikseverlere unutulmaz bir konser yaşattı.

Kıbrıs’ın kalbi Girne, dün akşam müzik dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. ‘Girne Arkın Group Fest 23’, müzikseverleri büyüleyen ve unutulmaz anlar yaşatan bir konserle devam etti. Gecenin yıldızı ise Kıbrıslı Türk sanatçı Ziynet Sali ve Lefkoşa Belediye Orkestrası oldu.

Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın muhteşem performansı eşliğinde Girne Amfi Tiyatro’da sahne alan Ziynet Sali, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ziynet Sali’nin sahne enerjisi ve sesi, izleyicileri büyüledi. Görsel bir şölen sunan sanatçı, sahne performansıyla büyük alkış aldı.

FOLKLOR EŞLİĞİNDE ŞARKILAR…

‘Girne Arkın Group Fest 23’, sadece müzikle değil, aynı zamanda görsel güzelliklerle de doluydu. Ziynet Sali’nin sahnesi, renkli ışıklandırmalar ve görsel efektlerle süslenerek unutulmaz bir deneyim sunarken, Sali’nin ‘Kalbim Tatilde’, ‘Ağlar Mıyım Ağlamam’ gibi popüler şarkılarını duyan seyirciler gece boyunca eğlendi. Şarkıları seslendirdiği esnada Sali’ye eşlik eden folklor ekibi üyeleri de geceye ayrı bir hava kattı.

KATKI KOYANLARA PLAKET VE ÇİÇEK VERİLDİ

Gecenin başında Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, ‘Girne Arkın Group Fest 23’e yaptıkları katkılardan dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ve Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’ya plaket ve çiçek verdi.

Paylaş