UBP’li eğitimci Hasan Küçük kabine hakkında: “Başbakana kırgınlığım yok…”

7
Hasan Küçük
reklam alani

UBP Milletvekili Hasan Küçük, yeni kabinede “Nazım Çavuşoğlu’nun yeniden eğitim bakanı” olması hakkında başbakana bir kırgınlığı olmadığını, eğitimde siyasetin değil bilimin takipçisi olmak gerektiğini ifade etti.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Küçük, yeni kabinede “Nazım Çavuşoğlu’nun yeniden eğitim bakanı” olması hakkında başbakana bir kırgınlığı olmadığını, eğitimde siyasetin değil bilimin takipçisi olmak gerektiğini ifade etti.

Eğitimci Hasan Küçük, “Başbakana kırgınlığım yok. Özellikle eğitimde siyasetin değil bilimin bize söylediğini takip etmeliyiz” dedi.

Katıldığı TV programında konuşan Hasan Küçük şöyle dedi;

“Eğitimi öne koyarak ihtiyacımız olan çalışmaları hayata geçirmektir aslolan; kimimiz bakan kimimiz vekil olarak bir ekip olarak çalışılması gerekir.

Kabinedeki arkadaşlarımızın doğru zamanda doğru işleri yapma adına desteğimiz tam. Bu desteğimizi yenilerken de arkadaşlarımızın ekip olarak çalışması gerekir.

Olgun Amcaoğlu ile Ziya Öztürkler’le çok çok iyi çalışmalara imza koyduk…

Kişiler üzerinden değil, sistem üzerinden değerlendirmek lazım.

UBP’nin kurumsal hafızasındaki bu sitemin ne denli başarılı olup olmadığını partimizin üyeleri takdir edecektir.

Başbakana kırgınlığım yok. Özellikle eğitimde siyasetin değil bilimin bize söylediğini takip etmeliyiz.

Birilerinin bize söylediği üzerinden değil bilim ve eğitim paradigmalarının bize söyledikleriyle hareket etmeliyiz. Eğitimde zamanında doğru yapmadığınız her şey aleyhinize döner… Ekonomiye, eğitimdeki paydaşların tümüne…”

Paylaş