Direksiyon hakimiyetini kaybetti, 2 yayaya çarptı

12
trafik kazasi
reklam alani

Girne’de kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden 24 yaşındaki Yusuf Sedetaltun, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kaza sonucu hem yayalar hem de araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Girne’de trafik kazası meydana geldi. Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre, trafik kazası, 12 Ağustos tarihinde Girne Semih Sancar Caddesi’nde saat 22:30 sıralarında meydana geldi.

24 yaşındaki Yusuf Sedetaltun yönetimindeki KE 564 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada Girne Oto Galeri önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak önce kaldırımın bordür taşlarına, trafik levhasına ve elektrik direğinin gergi teline daha sonra ise 22 yaşındaki yaya Emir Adishev ve 20 yaşındaki Diova Nomanova da çarptı.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nin cerrahi servisinde, yayalar ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Paylaş