Sağdan gelen araçlara öncelik vermeyen sürücü, başka araca çarptı: 7 kişi yaralandı

6
rahatsızlık
reklam alani

Gazimağusa’da çembere dikkatsizce giren ve sağdan gelen araçlara öncelik vermeyen Ferhat Baysu, başka araca çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 08.30 sıralarında, Gazimağusa’da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde, 40 yaşındaki Ferhat Baysu, yönetimindeki FM 594 plakalı kamyon araç ile güney istikametine doğru seyreden seyrettiği sırada Dedeoğlu çemberine geldiğinde, sağdan gelen araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce çembere giriş yapması sonucu, o esnada çemberi Sema trafik ışıkları tarafına doğru dönmekte olan 43 yaşındaki Melek Hiçyılmaz yönetimindeki DY 623 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştıkları bildirildi.

Kaza sonucu yaralanan DY 623 plakalı araç sürücüsü Melek Hiçyılmaz ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 9 yaşındaki Semih Hiçyılmaz, 63 yaşındaki Şerife Hiçyılmaz, 8 yaşındaki Yağmur Nisa Nemutlu, 34 yaşındaki Sefa Nemutlu, Medine Nermin Nemutlu ve 35 yaşındaki Betül Nemutlu kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin halen sürdüğü belirtildi.

Çarpmanın etkisiyle DY 623 plakalı aracın ön kısmının alevlenmesi sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, konu aracın motor bölümü ile kaputu, ön farları, çamurlukları ve tamponu tamamen yanarken, FM 594 plakalı kamyonun kabin bölümünün sağ yan kısmı ise yangından dolayı zarar gördüğü ve soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Paylaş