Misafirliğe gittiği evde altın, yüzük ve nakit para çalan Olcay Karaçoban 3 gün tutuklu kalacak

23
polis
reklam alani

Doğancı’da bulunan bir ikametgahta misafir olarak bulunduğu sırada ikametgahtan altın, yüzük ve nakit para çaldığı gerekçesiyle tutuklanan Olcay Karaçoban, soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

Doğancı’da bulunan bir ikametgahta misafir olarak bulunduğu sırada ikametgahın yatak odasındaki kıyafet dolabında muhafaza edilen muhtelif ebatlardaki toplam 22 adet cumhuriyet altını ile 4 adet yüzüğü ve 5 bin TL nakit parayı çaldığı gerekçesiyle tutuklanan 53 yaşındaki Olcay Karaçoban bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Güzelyurt Adli Şube’de görevli polis memuru olguları aktardı.

Polis, zanlının 9 Ağustos 2023 tarihinde saat 16.00 sıralarında Doğancı’da misafir olarak bulunduğu G.M.’nin ikametgahın yatak odası içerisine girerek, elbise dolabının içerisinde muhafaza edilen 22 adet muhtelif ebatlarda cumhuriyet altınını ve 5 bin TL nakit parayı çaldığını söyledi.

Polis, G.M.’nin birgün sonra soyulduğunu anladığını, şikayetçi olması ve zanlıdan şüphelendiğini söylemesi üzerine, zanlının evinde arama yaptıklarını açıkladı. Polis, önceki gün yapılan aramada çalınan altınların ve paranın bulunarak, emare alındığını kaydetti.

Soruşturmanın yeni başladığını, zanlının henüz ifade vermediğini belirten polis, 3 gün tutukluluk emri talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Paylaş