Tufan Erhürman: Bugün de herkes heyecanla Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliği bekliyormuş!

5
Tufan Erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Bakanlar Kurulu’nda yapılması planlanan değişiklikle ilgili sosyal medya hesabından eleştiride bulundu. Erhürman yaptığı paylaşımda, “Hele bir dolaşın alım gücü yerlerde sürünen, her gün daha da yoksullaşan, bir yandan çocukları göç edecek diye üzülürken diğer yandan onlara ‘göç etmeyin’ dahi diyemeyen, asgari ücretle geçinmek zorunda kalan, bu ülkede can güvenliğinden endişe eder duruma düşen insanların arasında… Bugün de herkes heyecanla Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliği bekliyormuş!” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kabinede değişiklik yapılacak olmasını sosyal medya hesabından eleştirdi.

Erhürman yaptığı açıklamada, günler önce müsteşar, müdür atamalarının olduğunu ifade ederek, “Bugün de herkes heyecanla Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliği bekliyormuş!” dedi.

Erhürman’ın sosyal medya hesabında ki paylaşımı şu şekilde:

“Daha birkaç gün önce müsteşar, müdür atamaları oldu. Bugün de herkes heyecanla Bakanlar Kurulu’ndaki değişikliği bekliyormuş!

‘Herkes’… ‘Heyecanla’…

Hele bir dolaşın alım gücü yerlerde sürünen, her gün daha da yoksullaşan, bir yandan çocukları göç edecek diye üzülürken diğer yandan onlara “göç etmeyin” dahi diyemeyen, asgari ücretle geçinmek zorunda kalan, bu ülkede can güvenliğinden endişe eder duruma düşen insanların arasında…

“Herkes” kimlerden ibarettir, “heyecan duyan”ların bu halkla uzaktan yakından alakası var mı, anlayacaksınız.

Ha bu arada, o ağzınızdan düşürmediğiniz “istikrar” sözcüğü vardı ya hani, dolaşırken onu da birkaç kişiye söylemeye çalışın bakalım size ne diyecekler…”

Paylaş