Eşini ardından da olay yerine gelen polisleri darp eden Şeref Gökceren cezaevine gönderildi

13
Şeref Gökceren kktc
reklam alani

Bostancı’da eşini ardından da olay yerine gelen polisleri darp eden Şeref Gökceren cezaevine gönderildi.

Bostancı’da meydana gelen “Şiddet tehdidi”, “Kadına karşı şiddet”, “Polisi darp, görevinden men”, “Sarhoşluk”, “Uygunsuz tavır-ı hareket ve rahatsızlık” suçlamalarıyla tutuklanan Şeref Gökceren yeniden Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis memuru Kemal Öneren, zanlı Şeref Gökceren’in 31 Temmuz 2023 tarihinde saat 21.00 raddelerinde Bostancı’daki adresi içerisinde aynı yerde sakin eşi Z.G. ile içkili eve gelmemesi konusunda tartıştıkları bir esnada eşini tehdit ettikten sonra darp ettiğini belirtti.

EŞİNE, ÇOCUKLARINA VE POLİSLERE HAREKET ETTİ

Polis Öneren, Z.G.’nin polisi arayarak şikayetçi olup olay yerine polisin gelmesini sağladığını, zanlının olay yerine giden polise, eşine ve çocuklarına hareket ettiğini belirtti.

POLİSİ DARP ETTİ

Polis Öneren, zanlının eşini darp etmemesi için araya giren Güzelyurt Adli Şubede görevli polis memuru S.İ.’nin sağ elini büküp, darp edip görevinden men ettikten sonra kendisini makul güç kullanıp tutuklamaya çalışan polis memuru M.G.’nin de vücudunun muhtelif yerlerine elleri ile gelişi güzel vurup ciddi şekilde darp edip görevinden men ettiğini aktardı.

Öneren, zanlının suçüstü hali gereği tutuklandığını kaydetti.

ZANLININ DAHA ÖNCEDEN DE BENZER SUÇLARININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Polis, zanlının daha önceden de benzer suçları işlediğini belirterek, tutuklu yargı talep etti.

21 GÜN CEZAEVİNDE TUTUKLU KALACAK

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu Uğur, zanlının davasında hazır olması maksadı ile 21 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Paylaş