Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencisi Sedef Nergiz, Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 2. oldu

9
Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencisi Sedef Nergiz
reklam alani

Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencisi Sedef Nergiz, Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 75 kg’da 2. oldu.

Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 75 kilogramda yarışan Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencisi Sedef Nergiz, Avrupa 2’ncisi oldu.

Hala Sultan İlahiyat Koleji’nden verilen bilgiye göre, Nergiz, 19-31 Temmuz’da Romanya’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

Okulun açıklamasında, KKTC’yi ve okulunu başarıyla temsil eden Sedef Nergiz ve antrenörü tebrik edildi.

İçişleri Bakanlığı, Güngör Düzenli Katı Atık Depolama Tesisi ile işletme sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, ihmalleri tespit edilerek polis tarafından dava okunan Doğru Tasarım Şirketi ile sözleşme feshedilirken, tesisin işletmesi için ihale süreci tamamlanıncaya kadar birkaç gün içerisinde geçici süreliğine kapalı zarf usulü ile hizmet alımı için teklif alınacak.

Çıkan yangınlar nedeni ile yaşanan çevre felaketleri ve kamu sağlığını tehdit eder duruma gelen Güngör Düzenli Katı Atık Depolama Tesisi için 8 Mart 2022 tarihinde Bakanlar Kurulu tarafından özelleştirme kararı alınmış ve yetki Maliye Bakanlığı’na verilmişti.

Bakanlık’tan alınan bilgiye göre, Maliye Bakanlığı’nın tesis işletmesi için ihale sürecini tamamlayana kadar geçecek sürede, çöplerin bertarafının sorunsuz ve güvenli şekilde sağlanması adına bugün itibariyle mevcut sözleşmeyi iptal edip, geçici süreliğine kapalı zarf usulü ile hizmet alımı için teklif alacak.

Paylaş