Tasarrufunda yeşil reçeteye tabii olan ilaç bulunduran İbrahim Gökçe, 3 gün tutuklu kalacak

16
Tasarrufunda yeşil reçeteye tabii olan ilaç bulunduran İbrahim Gökçe
reklam alani

Lefkoşa’da tasarrufunda yeşil reçeteye tabii olan ilaçları bulunduran ve söz konusu ilaçları kullandığı tespit edilen İbrahim Gökçe, soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

Lefkoşa’da meydana gelen “İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı hareket” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan İbrahim Gökçe, tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Hüseyin Ergüleç olayla ilgili bulguları aktardı. Ergüleç, 29 Temmuz 2023 tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa’da Göçmenköy bölgesinde faaliyet gösteren bir işletme içerisinde garson olarak çalışmakta olan ve yine işletme içerisinde şüpheli hareketler sergileyen Lefkoşa’da sakin 26 yaşındaki İbrahim Gökçe’nin Lefkoşa Polis Müdürlüğü Cürümleri Önleme Şubesi’nde görevli ekiplerince yapılan üst araması neticesinde adı edilenin tasarrufunda yeşil reçeteye tabii olan toplamda 59 adet kapsül tespit edilerek emare olarak zapt edildiğini belirterek suçüstü tutuklanan zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Uğur, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş