Murat Şenkul: Hükümet Kervansaray Plajı’nı tüm uyarılarımıza rağmen peşkeş çekmekte ısrarcı

5
Murat Şenkul
reklam alani

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kendilerini yasaların üstünde gören anlayışa geçit vermeyeceklerini belirterek, “Hükümet Kervansaray Plajı’nı tüm uyarılarımıza rağmen peşkeş çekmekte ısrarcı” dedi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Kervansaray Halk Plajı’nın özel bir şahsa devredilmesiyle ilgili yapılan girişimler hakkında kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Girne Belediye Başkanı Şenkul, hükümetin Kervansaray Plajı’nı tüm uyarılarına rağmen peşkeş çekmekte ısrarcı olduğunu kaydederek, “Kararda yanlış yazdıkları parsel numarasını düzeltince bu işin olacağını zannedenler hüsrana uğrayacaklar” dedi.

İlgili Bakanlar Kurulu kararı için gelecek hafta içinde gerekli yasal başvuruları yapacaklarını belirten Şenkul, “Bunun yanında aldıkları karar ile İçişleri Bakanlığına geçen parselin yeniden Girne Belediyesine devredilmesi için İçişleri Bakanlığına da başvurumuzu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Şenkul, “Kendilerini yasaların üstünde gören, aldıkları yasa dışı kararlar ile hem halkına hem de yatırımcıya zarar veren bu anlayışa geçit vermeyeceğiz. Yasaların yok sayıldığı, hukukun olmadığı yerde sermaye hareketlerinden söz edilemeyeceğini bile bilmeyen bir hükümet. Çok yazık” açıklamasında bulundu.

Paylaş