Arslan Bıçaklı: İnsanı çileden çıkartıyorsunuz, farklı opsiyon varken kamyonla para ödenecek…

3
Arslan Bıçaklı
reklam alani

Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı, Aksa ile KIB-TEK arasında imzalanan 15 yıllık sözleşme sonrasında bir basın açıklaması yaparak, “İnsanı çileden çıkartıyorsunuz” dedi. Bıçaklı ayrıca, 4 yıllık farklı bir opsiyon varken kamyonla para ödeneceğinin de altını çizdi.

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Başkanı Arslan Bıçaklı, KIB-TEK önünden Aksa ile imzalanan anlaşma sonucu bir basın açıklaması yaptı.

“4 YILLIK OPSİYON VARKEN KAMYONLA PARA ÖDEYECEĞİZ”

Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı, Aksa’nın sözleşmesinin hala bitmediğine değinerek, “4 yıllık opsiyon varken kamyonla para ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KİME HİZMET EDİYORSUNUZ?”

“İnsanları karanlıkta bırakıyorlar ve yüzsüzce sabotaj yapıldı diyorlar. KIB-TEK’te çalışan teknisyen iş yerine giremiyor” diyen Bıçaklı, ‘kime hizmet ediyorsunuz’ şeklindeki sorusunu KIB-TEK yetkililerine yöneltti.

“BURASI SANA BABANDAN MI MİRAS KALDI?”

KIB-TEK Genel Müdürü Dalman Aydın’a sorularını yöneltmeye devam eden Bıçaklı, “Müdüre soruyorum sen kimsin? Burası sana babandan mı miras kaldı?” şeklinde konuştu.

“İNSANI ÇİLEDEN ÇIKARTIYORSUNUZ”

Bıçaklı, yaptıkları son grevden sonra personele mobing uygulandığını dile getirerek, “Bizi istemeyeceğimiz şeylere zorluyorlar. İnsanı çileden çıkarıyorsunuz. Bu kafadan vazgeçin…” dedi.

Paylaş