Cem Kapısız: Erhan Arıklı yine günah keçisi arayışında

5
Cem Kapısız
reklam alani

HTKS Başkanı Cem Kapısız, Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasında yaşanan elektrik kesintisi sonrası Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın “ihanet ve sabotaj” açıklamasına işaret ederek, “Erhan Arıklı yine günah keçisi arayışında” ifadesini kullandı.

Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasında yaşanan elektrik kesintisi sonrası 20 uçak ve 3 bin yolcu etkilenmişti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise “450 miyon euroluk dev bir yatırım, ahmakça yapılan bir müdahale ile nasıl sabote edilir, itibarsızlaştırılır, KKTC düşmanlarına ülkeye ve ülke yöneticilerine hakaret için nasıl fırsat yaratılır, bunu hep birlikte gördük ve tecrübe ettik. Ahmakça diyorum çünkü, gayrısı ihanet ve sabotaj olur ki bunu düşünmek dahi istemiyorum” açıklamasını yapmıştı.

Hava Trafik Kontrolleri Sendikası Başkanı (HTKS) Cem Kapısız, Arıklı’nın açıklaması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“Erhan Arıklı yine günah keçisi arayışında” vurgusunu yapan Kapısız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni Ercan binasında yaşananlar sabotajmış…

Kim sabote etmiş ki Ercan’ı Sn. Arıklı? Binayı yapan belli, işleten belli, izin veren belli, tüm techizatını kuran belli, bunların güvenliğini sağlayan belli, lisanslandıran belli. Hepsinde sen ve kölesi olduğunuz sermaye var. Hepsi de yarım yamalak yapılmış.

Sizin yönettiğiniz sistemin sabotajcıya, haine ihtiyacı yoktur. Siz, kendi kendinizi mahfetmeye yeter de artarsınız bile!”

Paylaş