Alayköy’de 6 aylık hamile kadını darp eden Erdal Kalkan, 2 gün tutuklu kalacak

5
Erdal Kalkan
reklam alani

Alayköy’de nikahsız yaşadığı 6 aylık hamile kadını darp eden zanlı Erdal Kalkan, soruşturma kapsamında 2 gün tutuklu kalacak. Darp edilen kadın ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Alayköy’de nikahsız yaşadığı 6 aylık hamile kadını darp eden zanlı Erdal Kalkan tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ömer Ülger, olayla ilgili bulguları aktardı.

Ülger, huzurda bulunan zanlı Erdal Kalkan’ın 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 19.10 raddelerinde Alayköy’de aynı yerde sakin nikahsız olarak birlikte yaşamakta olduğu ve 6 aylık hamile olan aynı yerde sakin S.Ç. ile aralarında telefon meselesinden dolayı çıkan sözlü tartışma neticesinde vücudunun muhtelif yerlerine elleri ile gelişi güzel vurmak suretiyle darp ettiğini mahkemeye aktardı.

MÜŞTEKİ HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA AINDI

Polis müştekinin olayın akabinde olay yerine ambulans ile devlet hastanesi acil servisine kaldırıldığını ve hamile olduğundan dolayı kadın doğum servisinde kontrol altına alınıp, yapılan tedavisine müteakip taburcu edildiğini belirtti.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA 2 GÜN TUTUKLU KALACAK

Polis memuru Ömer Ülger, zanlının yapılan şikâyet üzerine mahkeme emri gereği tutuklandığını, alınması gereken ifadeler olduğunu ayrıca zanlının yapmış olduğu beyanların teyit ve tekzip edileceğini belirterek ilk etapta zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş