Kaner Şirketler Grubu’ndan duyuru: Ercan’daki mevcut otoparkta faaliyetlerimiz sona eriyor

4
Kaner
reklam alani

Kaner Şirketler Grubu, yeni Ercan Havalimanı terminaline geçileceğini açıklayarak, mevcut otoparkta araçları park edilmiş vatandaşlara yönelik duyuru yaptı. Yapılan açıklamada, “31 Temmuz tarihinden sonra otoparktaki faaliyetlerimizin devam etmeyeceğini ve buna bağlı olarak da aynı tarihten itibaren otoparktaki araçların sigorta kapsamında ve sorumluluğumuzda olmayacağını önemle duyurulur” denildi.

Yeni Ercan Havalimanı, 20 Temmuz Perşembe günü resmen açılıyor.

Kaner Şirketler Grubu, yarından itibaren yeni Ercan Havalimanı’na geçileceğini hatırlattı, mevcut otoparkta kalan park edilmiş araçların sahiplerine yönelik duyuru yaptı.

Kaner Şirketler Grubu’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli müşterimiz

20 Temmuz 2023 tarihinde yeni havalimanı terminaline geçiş yapılacaktır.

Uçuşların yeni terminale geçişini müteakip mevcut otoparkımızda kalan park edilmiş araçların sahiplerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için 31 Temmuz tarihinden sonra otoparktaki faaliyetlerimizin devam etmeyeceğini ve buna bağlı olarak da aynı tarihten itibaren otoparktaki araçların sigorta kapsamında ve sorumluluğumuzda olmayacağını önemle duyurur, belirtilen tarihe kadar araçların otoparktan alınmasını rica ederiz.

Araçlarını otoparkımıza park edip, 21 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında yeni terminale inecek araç sahiplerine, birgün önceden aşağıdaki telefon numarasına bilgi vermeleri halinde yeni terminalden otoparkımıza transfer konusunda yardımcı olunacaktır.

Tel: 0533 881 28 99

Saygılarımızla,

Kaner Şirketler Grubu”

Paylaş