Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın KKTC’ye gelecek

12
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
reklam alani

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Temmuz’da KKTC’de temaslarda bulunacak. Erdoğan, Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek törene katılacak. Ayrıca Erdoğan’ın KKTC ziyareti sırasında bir müjde paylaşması da bekleniyor.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın davetine icabetle 20 Temmuz’da KKTC’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Ziyaret kapsamında, Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu’nda hitap edecek, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek törene katılacak.

CUMHURBAŞKANI TATAR İLE GÖRÜŞECEK

Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Tatar’ın görüşmesinde Doğu Akdeniz’deki son gelişmelerin yanı sıra Türkiye ile KKTC arasındaki ilişkiler tüm yönleriyle ele alınacak, “Kıbrıs davası” hakkında fikir teatisinde bulunulacak.

KKTC’de düzenlenecek resmî törene katılacak Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ikili ilişkilerin yanı sıra Kıbrıs meselesi bağlamında yaşanan son gelişmeler hakkında görüş teatisinde bulunacak, Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının ve pistinin açılışını yapacak.

MÜJDE VERMESİ BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC ziyareti sırasında bir müjde paylaşması da bekleniyor.

Paylaş