Çukurova’da feci kaza: İkisi çocuk dört kişi yaralandı

16
Çukurova’da feci kaza
reklam alani

Çukurova’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk dört kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 20.30 sıralarında, İskele-Ercan ana yolu üzerinde, Fatma Gület (K-39) yönetimindeki EE 167 plakalı araç ile Çukurova’da faaliyet gösteren Taş Fırın isimli ekmek fırınına ait park yerinden ana yolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce ana yola giriş yapması ve o esnada İskele istikametinden batı istikametine doğru seyreden Güven Güvenir (E-43) yönetimindeki RM 852 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu bir trafik kazası meydana geldi.

Çarpmaya müteakip her iki araç yol içerinde durduğu sırada, yine İskele istikametinden batı istikametine doğru yönetimindeki KZ 501 plakalı araç ile seyreden Ahmet Basri (E-65) kaza nedeniyle yol içerisinde durmakta olan RM 852 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle RM 852 plakalı araç yolun solundan çıkarak tarla içerisine savruldu.

Kaza sonucu yaralanan EE 167 plakalı araç sürücüsü Fatma Gület ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Nasıf Efe Gület (E-3), KZ 501 plakalı araç sürücüsü Ahmet Basri ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Nazım Ahmet Komililer’in (E-9) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavileri halen sürüyor.

Konuyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Paylaş