Özyalçın Construction 30. gurur yılını kutluyor

5
reklam alani

Özyalçın Construction 1993 yılından bu yana KKTC’nin köklü inşaat kuruluşu olmanın 30. gurur yıl dönümünü kutluyor…

1993 yılından bu yana KKTC’nin köklü inşaat kuruluşlarından biri olan Özyalçın Construction LTD., 30. gurur yıl dönümünü kutluyor.

30 yıldır nesilden nesile aktarılan sağlam değerler ile bu topraklarda güven inşa ederek ilerlemenin güçlü altyapısını oluşturan Özyalçın Construction Direktörleri Yağmur Özyalçın ve Yaprak Özyalçın belirlenen vizyonları doğrultusunda rahmetli babaları kurucu Oğuz Özyalçın’dan devraldıkları bayrağı hep daha ileriye taşımak için var güçleriyle, çalışanları ile yani Özyalçın ailesiyle; hep daha iyisi için çalışmalarına devam ettiklerini ve edeceklerini belirttiler.

Özyalçın Construction’ın en önemli başarısı, kurucularının 30 yıl önce yola çıkarken başlangıç noktası olarak kabul ettiği değerlerini koruyarak, güven, kalite ve özgün kurum kültürünün verdiği güçle; sürekli gelişen bir dünya şirketi olma vizyonu ile hareket ederek; bu sektördeki en köklü inşaat şirketi olarak bugünlere gelmesi önemli bir rol oynamaktadır.

Özyalçın Construction her zaman prestijli ve fark yaratan projelere imza atmayı kendisine ilke edinmiştir.

Özyalçın Direktörleri; ‘‘ilk günkü heyecanımızla; 30 yıllık engin tecrübemizle, bizi daima bir adım ileriye taşıyan en temel yapı taşımız dürüstlük ve güven ile yolumuza Özyalçın ailemiz, paydaşlarımız ve müşterilerimizle devam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz diyerek 30 Yıllık serüvenlerini aktardılar” şeklinde konuştular.

“GÜCÜMÜZÜ ÇALIŞANLARIMIZ, TAŞERONLARIMIZ, HALKIMIZ VE DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZDEN ALIYORUZ”

Kurumsal yapısıyla gücünü çalışanlarından, taşeronlarından, halkından ve değerli müşterilerinden alan Özyalçın Construction, “İsmi güvenle eş bir kuruluş” olan kurumun güven duygusunu büyüten etkenlerden en önemlisinin kurumun kurumsal yapısı olduğunun altını çizerek, “Tüm çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirebilmesinin desteklenmesi hedefiyle profesyonel İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmeti alarak çalışanlarımızın performansına olumlu etki edecek eğitimleri ve olanakları sunmaya devam etmekteyiz” ifadelerini kullandılar.

Müşteri memnuniyetle bütünlüklü çalışma anlamında profesyonel departmanlarımız ile güçlü bir yapıya sahibiz.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilmek için talepleri karşılamanın yanı sıra halkımıza ve müşterilerimize kendimizi iyi anlatabilmenin önemi ile hareket ediyoruz.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZLE FARK YARATIP; ÖNCÜ OLMA MİSYONUMUZU KORUYORUZ!”

Özyalçın Construction, Özyalçın Şirketler Grubu olarak yalnız inşaat sektöründe değil; pek çok etkinlik ve çalışmaları projelendirip sosyal sorumluluk alanında da hayata geçirmektedir.

Sosyal sorumluluk projelerinde ilk akla gelen isim olan Özyalçın Construction; Özyalçın Şirketler Grubu Kurucusu Oğuz Özyalçın’ın doğum günü olan 1 Eylül tarihinde kurulan Oğuz Özyalçın Vakfı’nın temel amaçları doğrultusunda; ihtiyaç sahiplerine destek olmak, burs, ödül ve katkılarda bulunmak, okullar inşaa etmek, eğitim-öğretim ve sağlık olanakları sağlamak, uygulama ve araştırma merkezleri kurarak örnek teşkil edecek faaliyetlerine devam etmektedir.

“HER ŞEY HAYAL EDİP, DOĞRU PLANLAMA YAPIP, HAREKETE GEÇİNCE GERÇEKLEŞİR!”

Özyalçın Mühendislik ve Mimarlık Bürosu, 1991 yılında Oğuz Özyalçın tarafından Girne’de kurulmuştu.

1993 yılında ise inşaat alanında faaliyet göstermeye başlayarak; o tarihten itibaren yoluna Özyalçın Construction olarak devam etti.

Sağladığı güvenle ve attığı emin adımlarla büyüyen Özyalçın Construction, kısa sürede Kuzey Kıbrıs’ın en iyi inşaat şirketlerinden biri olarak anılmaya başladı.

Şirketin kurucusu Oğuz Özyalçın’ın 2012 yılında vefat etmesi sonrası, şirketin yönetimini kızları Yağmur Özyalçın ve Yaprak Özyalçın devralmıştı. İkinci kuşak, Özyalçın Construction’ı büyütmeye ve Girne’ye değer katmaya devam etmektedir.

Girne’de inşası tamamlanmış en büyük 25 sitenin yaratıcısı olan Özyalçın Construction tecrübeli ve güvenilir ekibiyle de 30 Yıldır Kuzey Kıbrıs’ın en büyük inşaat şirketlerinden biri olarak Girne’de faaliyetlerini sürdürmektedir. Yalnız inşaat sektörüyle kalmayıp yan iştirakler ile de adından sıkça söz ettirmektedir.

Yeşiltepe Petrol, Özyalçın Şirketler Grubu’nun 2008 yılında akaryakıt alanında yaptığı ilk yatırımdır. Alsancak’ta yer alan Yeşiltepe Petrol, akaryakıt ve yan ürün hizmeti sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs’ın ilk elektrikli otomobil şarj ünitesi In-Charge ile 2020 yılında Özyalçın Şirketler Grubu bünyesindeki Özyalçın Enerji Ltd. tarafından hayata geçirerek elektrikli otomobil sahiplerine KKTC’nin dört bir yanında, günden güne artan elektrikli araç şarj istasyonları ile ücretsiz olarak hizmet sunmaya devam etmektedir.

İleriki dönemlerde enerji verimliliği alanında ve daha birçok yenilikçi alanda çalışmalarına devam edip bünyelerine dahil etmeyi hedeflemektedirler.

Geçmişten geleceğe olan bu 30 yıllık serüvende; kurum kültürünün nesilden nesile aktarılması adına, misyon ve vizyonları doğrultusunda Özyalçın Construction değerlerine bağlı kalarak; hep daha iyisi için bu topraklarda güven inşaa ederek çalışmalarına devam edecektir.

Özyalçın Şirketler Grup Direktörleri; “Hep birlikte daha nice, başarı ve üretkenliklerle dolu 30 yıllara.” diyerek sözlerini noktaladılar.

Paylaş