Tufan Erhürman: Boşa geçirilecek tek bir dakikamız bile yok

2
Erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, trafik kazaları, şiddet, turizm bölgelerinde, sahillerde çevre sorunları, ilaç sıkıntısı ve TL’nin değer kaybı gibi sorunlarına işaret ederek, “Boşa geçirilecek tek bir dakikamız bile yok” vurgusunu yaptı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından açıklama yaptı; yaşanan sorunlara işaret etti. “Trafik kazaları, şiddet, turizm bölgelerinde, sahillerde çevre sorunları, ilaç sıkıntısı… Sterlin 33 TL…” ifadelerini kullanan Erhürman, orta ve uzun vadeli planlara acilen ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Erhürman, “Alım gücümüzden, ülkemizin potansiyelinden, uygarlığımızdan, canlarımızdan kaybediyoruz her geçen gün. Ve kimileri bir türlü farkına varamasa da, aslında boşa geçirilecek tek bir dakikamız bile yok…” dedi.

Erhürman açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

“Trafik kazaları, şiddet, turizm bölgelerinde, sahillerde çevre sorunları, ilaç sıkıntısı… Sterlin 33 TL…

Son günlerin haberlerinden birkaçı. İki gün konuşup unutabileceğimiz haberler değil. İşin kötüsü bunlar, anında iki tane karar üretip çözebileceğimiz sorunlar da değil!

Onun için orta ve uzun vadeli planlara, bunların Meclis’ten geçirilip, hükumetler değişse de istikrarlı bir biçimde uygulanmasına acilen ihtiyaç var.

Alım gücümüzden, ülkemizin potansiyelinden, uygarlığımızdan, canlarımızdan kaybediyoruz her geçen gün.

Ve kimileri bir türlü farkına varamasa da, aslında boşa geçirilecek tek bir dakikamız bile yok…”

Paylaş