Aydın Güner, İbrahim Takımcılar ve Hasan Takımcılar firar etti!

0
Aydın Güner, İbrahim Takımcılar ve Hasan Takımcılar firar etti!
reklam alani

Merkezi Cezaevi’nde tutuklu bulunan, polisi darp ettikleri ve cezaevinde tutuklu bulundukları sırada tecavüz suçu işledikleri gerekçesiyle yargılanan Aydın Güner, İbrahim Takımcılar ve Hasan Takımcılar, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldıktan sonra geri cezaevine götürülürken firar etti.

Polisi darp ettiği ve cezaevinde tecavüz suçu işlediği gerekçesiyle Merkezi Cezaevinde tutuklu bulunan 3 kişi Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldıktan sonra cezaevine geri götürülürken firar etti.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, “Merkezi Cezaevi’nde tutuklu olarak bulunan Hasan Takımcılar (E-21), Aydın Güner (E-21) ve İbrahim Takımcılar (E-21) polis nezaretinde bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldıktan sonra geri cezaevine götürüldükleri sırada firar etmişlerdir. Bahse konu şahıslar aranmakta olup, konu şahısları görenlerin en yakın polis merkezine haber vermeleri önemle rica olunur” denildi.

Fotoğraf: Doğan Samer

Kıbrıs Postası‘nın elde ettiği bilgiye göre, firari şahısların kaçmak için kullandığı ve Mehmet Güçlü adına kayıtlı olan HV 870 plakalı yeşil renk Vito araç Akdoğan’da bulundu. Cezaevi nakil aracından kaçan şahısların bu bölgede olduğundan şüpheleniliyor.

Paylaş