Ahmet Savaşan: Toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin Polis Günü kutlu olsun

3
Ahmet Savaş
reklam alani

UBP Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan, Polis Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin Polis Günü Kutlu olsun” dedi.

Polis Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı, Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan, “gücünü halkımızın güven ve desteğinden alan, canını siper ederek görevini fedakar bir şekilde yerine getiren Polis Örgütü’müzün 59’uncu Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Savaşan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin Polis Günü Kutlu olsun.

Ülke insanımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatımız güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır’ dediği gibi polis teşkilatımızın vatanımızın bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacağına hiç kuşku yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis teşkilatımıza bugüne kadar emek verenlere gönülden teşekkür ederken, hayatta olmayanları saygıyla yad ediyor, görevi başında bulunan tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum.”

Paylaş