Murat Şenkul: Kurban kesimlerinde çevre ve halk sağlığı açısından göstereceğiniz hassasiyet çok önemli

3
Murat Şenkul
reklam alani

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Şenkul, kurban kesimleri konusunda uyarılarda bulundu; “Halk sağlığını ve çevreyi koruyucu tedbirler konusunda sizlerin göstereceği hassasiyet bizler için çok önemli. Her konuda olduğu gibi bu konuda da iş birliği içerisinde olmamız, Girne’mizin faydasına olacaktır” dedi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Şenkul yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli halkımız,

Dostlukların daha da pekiştiği, küslüklerin ise yerini barışa bıraktığı bir bayram dönemine daha geldik. Geçmiş Ramazan Bayramı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi ile çifte bayram kutlamıştık. Yine böyle tatlı bir tesadüf ile Kurban Bayramı ise okulların tatil dönemine denk geldi ve yine çocuklarımızın sevincine sevinç kattı. Bu noktada öncelikle tüm çocuklarımızın yoğun bir okul temposu sonrasında güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Geçmiş Ramazan Bayramı’nda, seçim öncesi vaatlerimiz arasında olan ve tüm çalışanlarımızın eşit bayramlık alması yönünde verdiğimiz sözün devamının, bu bayram da hayat bulduğunu siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmanın onurunu yaşıyorum. Buna ek olarak Temmuz ayında ise yine aynı şekilde tüm çalışanların eşit kıyafet ödeneği alacağını da hatırlatmak istiyorum…

Sevgili Girneliler,

Girne Belediyesi’nin değerli emekçileri, siz sevgili vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmesi adına tüm hazırlıklarını tamamladı. Buna göre bayram süresince belediyemiz ile ilgili alınabilecek hizmetler konusunda Girne Belediyesi sosyal medya hesaplarından gerekli duyurular yapılmaktadır. Buradan tüm ihtiyaçlarınızı veya taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Buna ek olarak kurban kesimleri konusunda da dikkate alınması gereken uyarılarımızı ve hizmetlerimizi de Girne Belediyesi sosyal medya hesaplarından sizlerle paylaşıyoruz. Özellikle halk sağlığını ve çevreyi koruyucu tedbirler konusunda sizlerin göstereceği hassasiyet bizler için çok önemli. Her konuda olduğu gibi bu konuda da iş birliği içerisinde olmamız, yine Girne’mizin faydasına olacaktır.

Paylaşımın en değerli hale büründüğü ve evlerin daha da genişlediği Kurban Bayramı’nızın kutlu olmasını diler, tüm emekçilerimiz ve siz değerli halkımızın mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini dilerim.”

Paylaş