Hüseyin Amcaoğlu: Çalışanın refahını ileriye taşımak için çalışıyoruz

4
Hüseyin Amcaoğlu
reklam alani

Gönyeli Alayköy Belediyesi ile Belediye Emekçileri Sendikası arasında yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, çalışanların refahını ileriye taşımak için çalıştıklarını ifade etti.

Gönyeli Alayköy Belediyesi’nde çalışanların haklarının daha ileriye götürülmesi adına örgütlü sendika Belediye Emekçileri Sendikası ile Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu yeni toplu iş sözleşmesine imza koydu.

Çalışanların haklarının korunması ve daha iyi şartlarda hizmet verilmesi noktasında atılan imzalar ile çalışanların özlük haklarında birtakım iyileştirmelere gidildi.

Gönyeli Alayköy Belediyesi Hizmet Binası’nda atılan imzaların ardından açıklama yapan Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, birleşme sürecinin ardından yetkili sendika olmaya hak kazanan BES ile yasanın da emrettiği şekilde her iki belediyenin elinde bulunan haklar da göz önünde bulundurularak yeni toplu sözleşmenin ortaya çıktığını söyledi.

Amcaoğlu, bu süreçte gerçekleştirilen çalışmalar için personel, belediye meclis üyeleri ve sendika temsilcilerine teşekkür ederek çalışanların refahının artırılması noktasında birtakım adımlar attıklarını söyledi.

Başkan Amcaoğlu, ekonomik sıkıntılar içerisinde personelin haklarının artırılması ve mağduriyetlerinin giderilmesi için belediye yönetimi olarak her türlü imkânı seferber ettiklerini söyledi.

Belediye Emekçileri Sendikası Başkanı Mustafa Yalınkaya ise yeni birleşen belediyede BES’in seçilmesinin ardından yasanın kendilerine verdiği görev ile çalışmalar yaptıklarını kaydederek çalışanların haklarının ileriye götürülmesi ve özellikle terfiler konusunda yaşanan sıkıntıları giderme noktasına geldiklerini söyledi. İlk sözleşmenin imzalandığını kaydeden Yalınkaya, Başkan Amcaoğlu’nun bakanlıkta yaptığı görevlerde belediyeler konusundaki hassasiyetini bildiğini söyledi.

Yalınkaya, Gönyeli Alayköy Belediyesi emekçilerine bizlere güvendikleri için, toplu iş sözleşmesinin hazırlanmasında katkı koyan tüm ekibimize, Gönyeli Alayköy Belediyesi çalışanlarına bizlerle uyum içerisinde çalışan meclis üyelerine ve Başkan Hüseyin Amcaoğluna teşekkür eder, yeni dönem ve yeni Toplu İş Sözleşmesi tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaş