LTB Bayram sürecinde de aralıksız şekilde hizmet verecek

3
LTB
reklam alani

LTB Lefkoşa’da Kurban Bayramı’nın, belediye hizmetleri açısından sorunsuz ve eksiksiz geçirilmesi için aralıksız şekilde hizmet verecek.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkent Lefkoşa’da yurttaşların Kurban Bayramı’nı, belediye hizmetleri açısından sorunsuz ve eksiksiz geçirmesi için gerekli tüm hazırlıkları yaptı, acil durumlar için önlem ve tedbirleri aldı.

ALO 185 ÇÖZÜM HATTI 24 SAAT DEVREDE

LTB gerek rutin çalışma programlarıyla gerekse nöbetçi çalışanlarıyla bayram tatilinde de hizmet vermeye devam edecek. Lefkoşalılar bayram tatilinde de hizmet vermeye devam edecek. Lefkoşalılar bayram süresi boyunca tüm taleplerini “Alo 185 Çözüm Hattı”na 24 saat bildirebilecek.

Zabıta ekipleri bayram tatili süresince görevlerinin başında olacak ve rutin olarak gerçekleştirdikleri denetim ve kontrollerini de sürdürecekler.

HALK VE ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBESİ İŞ YERİ DENETİMLERİNE DEVAM EDECEK

LTB Halk Sağlığı Şubesi, bayram öncesinde de yurttaşların hijyenik ortamlarda taze ve sağlıklı gıda tüketmesi için rutin denetimlerini yapıyor.

Denetimlerde gıda işletmeleri, berber ve kuaför salonları, güzellik salonları, restoranlar, kafeler ve kahvehaneleri genel hijyen açısından denetledi. Bayram tatili süresince de nöbetçi ekipler görev başında olacak.

TEMİZLİK ŞUBESİ RUTİN ŞEKİLDE EVSEL ATIKLARI TOPLAYACAK

LTB Temizlik Şubesi tarafından yapılan çöp toplama hizmeti bayram süresince hiçbir gecikme ve aksaklık olmadan aynı şekilde devam edecek.

Temizlik Şubesi ekipleri ayrıca bayram sürecinde de tüm şehrin temiz olması için ana arterlerdeki temizlik çalışmalarını sürdürecek. LTB sınırları içerisinde yer alan tüm mezarlıkların temizliği de Temizlik Şubesi ekipleri tarafından bayram öncesinde tamamlandı.

DEFİN İŞLEMLERİ

Defin İşlemleri için 0548 8340582 numaralı telefondan Münür Avşaroğlu’na ulaşılabilir.

AÇIK PAZAR 2 TEMMUZ’DA KURULACAK

Merkez Lefkoşa’da kurulan Açık Pazar 2 Temmuz Pazar günü kurulacaktır.

BELEDİYE PAZARI 28 İLE 29 HAZİRAN TARİHLERİNDE KAPALI OLACAK

Belediye Pazarı (Bandabuliya) bayramın birinci günü (28 Haziran) ile bayramın ikinci günü (29 Haziran) kapalı olacak. Belediye Pazarı bayramın üçüncü (30 Haziran) ve dördüncü gününde (1 Temmuz) açık olacak.

LTB KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EKİBİNE 7/24 ULAŞILABİLİR

Bayram süresince LTB Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ekibine 7/24 ulaşılabilir, aranabilir, mesaj atılabilir. Her türlü bilgilendirme, yönlendirme ve sığınma talepleri için 0542 876 30 30 ve 0533 855 30 30 numaralı telefonlar 7/24 aranabilir.

KİOSK CİHAZLARINDAN 7/24 KONTÖRLÜ SU YÜKLENEBİLECEK

Bayram tatili süresince kontörlü su sayacı kullanan aboneler LTB binası girişinde, LTB Fidanlığı’nda, Kemal Şemiler Caddesi’nde (Metehan), Hamitköy’de Atatürk Caddesi üzerinde ve LTB Haspolat Şubesi’nde bulunan kiosklardan kartları ile diledikleri zaman su yükleyebilecekler.

Ayrıca su faturası, emlak vergisi,reklam borcu, meslek vergisi borcu,LTB kira borcu ve trafik cezaları da www.lefkosabelediyesi.org web sitesinden ve LTB online Mobil uygulamasından ödenebilecektir.

Paylaş