Haspolat’ta bir ton kaçak et bulunmasıyla ilgili Baransel Seyitoğlu ve Önder Özcan 3 gün tutuklu kalacak

6
polis
reklam alani

Haspolat’ta bir ton kaçak et bulunmasıyla ilgili tutuklanan Baransel Seyitoğlu ve Önder Özcan, soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kalacak.

Haspolat’ta bir tona yakın kaçak et bulundu, tutuklanan zanlılar Baransel Seyitoğlu ve Önder Özcan mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Mehmet Pınardan, olguları aktardı.

Polis, huzurda bulunan zanlı Baransel Seyitoğlu ve Önder Özcan’ın “gümrüksüz mal tasarrufu” suçunu işlediklerini belirtti.

BİR TONA YAKIN kaçak et BULUNDU

Polis, 22 Haziran 2023 tarihinde saat 18.45 raddelerinde Haspolat’ta Zafer Cad. Bulduk Apt. No:3 adresinde faaliyet gösteren işletmeciliğini Haspolat’ta sakin 45 yaşındaki Önder Özcan’ın yaptığı ‘Özcan Kasap’ isimli işyerinde alınan ihbar üzerine yapılan kontrolde toplam 500 kilo mühürsüz kemikli taze sığır eti ile 40 kilo mühürsüz taze kemikli kuzu eti ve kasap dükkanı yanında bulunan 25 yaşındaki Baransel Seyitoğlu’nun kullanımındaki Van araç içerisinde ise toplam 563 kilo mühürsüz taze kemikli sığır etinin Kıbrıs’ın kuzeyindeki bir mezbahadan kesilmeyerek gümrüksüz olarak mal tasarruf ettiklerinin tespit edildiğini söyledi.

Polis, meselede zanlı Önder Özcan ve Baransel Seyitoğlu’nun suçüstü hali gereği tutuklandığını ifade etti.

1 KİŞİ ARANIYOR

Polis, mesele ile ilgili olarak aranan bir şahıs olduğu ve Önder Özcan’ın verdiği gönüllü ifadenin teyit tekzibinin yapılması gerektiğinden zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 GÜN TUTUKU KALACAKLAR

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Paylaş