UBP’nin Milletvekili adayı Ali Başman: 25 Haziran’da UBP’nin iktidarını perçinleyelim

7
UBP'nin Milletvekili adayı Ali Başman
reklam alani

Lefke’de bölge halkıyla buluşan UBP’nin Milletvekili adayı Ali Başman, “25 Haziran’da UBP’nin iktidarını perçinleyelim.” dedi.

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Milletvekili adayı Ali Başman, Lefke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik ile bölge halkıyla buluştu.

Etkinliğe, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel ile Lefke İlçe Başkanı Adil Özgey’in yanı sıra milletvekilleri de katılım gösterdi.

ÖZGEY

Lefke İlçe Başkanı Adil Özgey, yoğun katılım ve kendilerine her zamanki gibi gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Özgey, “Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Lefke, gücünü gösterecek, güneşi batıdan yükseltecek. Ali Başman kardeşimize gerekli desteği verecek. O da seçildikten sonra Lefke’nin beklentilerini hemen gündemine alacak. Diğer kardeşlerimiz gibi o da Meclis’teki sesimiz olacak” diye konuştu.

BAŞMAN

UBP Milletvekili Adayı Ali Başman ise, Lefke’de karşılaştığı muhteşem buluşma ve kucaklaşma için İlçe Başkanı Adil Özgey’e ve yönetime teşekkür etti.

Başta Genel Başkan Üstel olmak üzere, herkesin kendisi için canla başla çalışmasından hem onur duyduğunu hem de sorumluluk verdiğini belirten Başman, “İskele’ye gidiyoruz aynı sevgi… Karpaz’da aynı… Mesarya’da da öyle… Dün akşam Lefkoşa Surlariçi’ni inlettik. Bugün Lefke’yi… Adaydık, kardeş olduk… Kol kola, hep birlikte yeni bir zafere her bölgeden aldığımız güçle ilerliyoruz” dedi.

Kısa süreli hükumetlerin yarattığı ekonomik sıkıntıların ülkeye ciddi zarar verdiğine işaret eden Başman, “Son 10 yılda, yine UBP’nin bazı büyük icraatları ve günü birlik işler dışında kalıcı reformlar hayata geçmedi, refah düzeyini yükseltecek hamleler yapılamadı. 2027’ye kadar kesintisiz hizmet için 25 haziranda 25’inci milletvekilliğini kazanalım, UBP’nin iktidarını perçinleyelim” ifadelerini kullandı.

Başman, “2027 kadar kesintisi hizmet, kalıcı reformlar için 25 Haziran önemli bir fırsat, bu fırsatı geri çevirmeyelim, ülkeyi seçimden seçime sürüklemek yerine, istikrarın kapısını açalım” diye ekledi.

“Oy isterken alnım açık, başım dik” ifadelerini kullanan Başman, şöyle devam etti:

“Sadece ve sadece beni seven bu halka, hizmetle, çok çalışarak sevgimi göstermek istiyorum. Takdirinizi bekliyorum. Lefke’ye şimdiden teşekkür ediyorum. Hayır dualarınızı aldık. Yolumuz açık olsun…”

ÜSTEL

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel ise etkinlikte yaptığı konuşmada, her zaman ayrı bir değerde olan Lefke’de bulunmamın, vatandaşla bir kez daha buluşmanın coşkusunu yaşadıklarını söyledi.

Üstel, “Lefke yine sağlam temeller üzerinde… İlçe Örgütümüz, bölge örgütlerimiz aktif… Seçime sayılı günler kaldı. Daha da canlanacağız. Batıdan gücümüzü Lefke’den alacağız” dedi.

Başman için Lefke’den büyük destek beklediklerini vurgulayan Üstel, “Ali Başman kardeşimiz, büyük bir özveride bulundu. Ülkesi için, insanı için işini gücünü bırakıp, bize yardımcı olmaya karar verdi. Bizimle bu yola çıktı. Onu meclise taşıyalım. Kalıcı İstikrara 25’inci milletvekili ile adım atalım” açıklamasını yaptı.

Paylaş