Tufan Erhürman: Sahadaki gözlemim insanların sandıkta istediğimiz cevabı vereceğidir

2
Tufan Erhürman
reklam alani

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, halkın hükümete verdiği cevaptan sonra çok daha yüksek motivasyon ile yollarına devam edeceklerini de ifade ederek, “Sahadaki gözlemim insanların sandıkta istediğimiz cevabı vereceğidir” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Genç TV’de yayınlanan ‘Bugüne Dair’ isimli programa konuk olarak gündemi değerlendirdi.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ara seçimlerdeki Milletvekili adayı Sami Özuslu ile ilgili tek bir insanın kafasında tek bir şüphe dahi olmadığını ancak bu seçimin, Özuslu ve herhangi biri arasında olmayacağını ifade etti.

“HER DURUMDA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Bu seçim Sami, Ahmet, Mehmet arasında olmayacak… Bu seçim 2019’dan beri bize yaşatanlara cevap verilmesi için yapılan bir seçim” şeklinde konuşan Tufan Erhürman, her durumda mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Erhürman, halkın bir şeylere cevap vermesi gerektiğini ve bunun da halkın direncini göstereceğini söyleyerek, “Demokratik, ekonomik, kültürel olarak bir yanlış varsa bu cevabı verin çağrısı yapıyoruz” dedi.

“SAHADAKİ GÖZLEMİM İNSANLARIN SANDIKTA İSTEDİĞİMİZ CEVABI VERECEĞİDİR”

Halkın hükümete verdiği cevaptan sonra çok daha yüksek motivasyon ile yollarına devam edeceklerini de kaydeden Erhürman, sahada gözlemlediğinin de insanların istedikleri cevabı vereceği yönünde olduğunu ifade etti.

“İRADEYİ GÖSTERMENİN EN ETKİLİ YOLU SANDIĞA GİTMEKTİR”

“Sokağa çıkmak, sosyal medyadan hakkını savunmak gibi sandığa gitmekte bir iradedir…” şeklinde konuşan Erhürman, en etkili yollardan birinin ise sandığa gitmek ve cevabını kullanılan oy ile vermek olduğunu söyledi.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Yüzde 40 oy ile sandıktan çıkan bir parti genel başkanın, başbakanlık yapmasını unuttuk mu veya bakanların sürekli değişmesini? Hala bugün bu ülkenin başbakanlık koltuğunda oturan Ünal Üstel’in Başbakanlık istemesi, Ercan Havaalanı’na gümrük ve polis için alan yapmayı unuttuk demelerini unuttuk mu? Biz halka buna hayır diyelim diyoruz… 18 milletvekilimiz 19’a çıktığında yeni bir dönem başlayacak ve halkımız hala nefes aldığını gösterecek.”

Paylaş