Sıla Usar İncirli: Seçimi kazanmamız halinde insanlar hükümete kendinize gelin mesajı verecek

2
Sıla Usar İncirli: Kaynak bulma konusunda utangaç olmayacağım
reklam alani

CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, hükümetin hayatı ucuzlatamadığını, teşvik sağlayamadığını, yatırımları koruyamadığını kaydederek, “Seçimi kazanmamız halinde insanlar hükümete kendinize gelin mesajı verecek” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Sıla Usar İncirli, BRT TV’de sunulan ‘Manşet+’ adlı programa konuk olarak gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, “Ekonomik sorun, işsizlik sorunu, maaşların yetmemesi, okul masraflarını karşılayamama, sağlık alanındaki sorunlar, yollar, trafik sorunu bunların hepsi yurttaşlarımızın her gün karşılaştığı sıkıntılar” şeklinde konuştu.

Sıla Usar İncirli, ülkeye nüfus politikası gerekli olduğunu ve bunu yıllardır söylediklerini dile getirerek, “Bu ülkede ekonomik, sosyal ve kültürel bir kalkınma planı gerekli” dedi.

Çok fazla sayıda yabancı uyruklu vatandaşın ülkede olduğuna değinen İncirli, “Bu insanların burada okuyor mu, çalışıyor mu, yaşıyor mu bilinmesi gerekir” ifadelerini kullanarak, yabancı uyruklu vatandaşlarında ülkede insanlık onuruna yakışır şekilde kalması gerektiğini söyledi.

İncirli, 25 Haziran’da yapılacak olan ara seçimlerin sorun çözücü olacağını dile getirerek, şu andaki hükümetin sorunlara çare bulamadığını kaydetti.

“BENDENSEN HER TÜRLÜ KAPI AÇILIR ALGISI İLE ÜLKEYİ YÖNETİYORLAR”

“Adaletsizlikler yaşanıyor, yolsuzluklar, eşitsizlikler var. Bendensen her türlü kapı açılır algısı ile ülkeyi yönetiyorlar” diyen İncirli, bu fırsat eşitliğinin herkese aynı şekilde sunulması gerektiğine vurgu yaptı.

İncirli, “Artık işsizlik var ve genç göçleri yaşanıyor” şeklinde konuşarak, bu ülkeyi insanca yaşanır bir yer haline getirememenin ise herkesin ayıbı olduğunu söyledi.

“SEÇİMİ KAZANMAMIZ HALİNDE İNSANLAR HÜKÜMETE KENDİNİZE GELİN MESAJI VERECEK”

“Hükümet hayatı ucuzlatamıyor, teşvik sağlayamıyor, yatırımları koruyamıyor” diyen İncirli, seçimi kazanmaları durumunda insanların hükümete ‘kendinize gelin’ mesajı vereceğini söyledi.

İncirli konuşmasına şu şekilde devam etti:

‘YURTTAŞIMIZ YA ENFLASYON ALTINDA EZİLELİM MESAJI VERECEK YA DA MEMNUN DEĞİLİZ DİYECEK’

“Yurttaşımız ya enflasyon altında ezilelim mesajı verecek ya da memnun değiliz diyecek… İnsanımız enflasyon altında eziliyoruz, doğru politikalar uygulayamadınız, yollar güvenli değil, sağlıktan faydalanamıyoruz gibi mesajlar verecek. Şov yapan bir hükümet ile karşı karşıyayız.”

Paylaş